lördag 22 mars 2008

Glad Påsk!

Hej vänner!

Jobbar och sliter på nya jobbet så det har blivit lite längre mellan inläggen. Trivs jättebra på nya jobbet men är väldigt trött på kvällarna så det blir inte så mycket tid för annat.


Idag har vi haft påskfirande här hemma. Vi har målat ägg, ätit god mat och en hel del godis. Hela familjen var samlad, mysigt! Vi hade ägg-knockar-tävling med våra målade ägg, mitt kycklingägg vann, tur! Det är så härligt att bo stort och ha ordentligt med plats för att bjuda hela familjen. När vi bodde i storstaden var det nämligen compact living som gällde, en kvm är dyr i Stockholm, så då gällde att ta tillvara på var enda liten vrå, hihi.

Visar några bilder från vårt Påskfirande. Hoppas att ni också har haft en mysig Påskafton!

Glad Påsk på er vänner!
KRAM e

13 kommentarer:

etthusivitt sa...

Vilken liten sötnos :-)! Mysigt att bjuda hem alla så där. Här sitter jag och har ätit alldeles för mycet påskgodis... Jag vann också vår "äggknäckartävling"!! Målat ägg har vi också gjort. Ha en riktigt glad påsk du med!! Kram, Anette

Tusenfröjd sa...

Det ser verkligen mysigt ut. Vilken underbar bräda... passar ju perfekt till alla ägg. Ha en fortsatt underbar påsk/ Liv

Solan sa...

Härligt med familjeliv. Här har det varit massor med mat och mycket mys med barnbarnen. Ha en fortsatt skön Påsk // Solan

Lila`s bloggvärld sa...

Hej, hoppas ni haft en bra påsk!
Kramis L

Inredningsgalen sa...

Så söta, både barnen och äggen!

mali-mo sa...

For en nydelig blogg du har! Jeg ble så betatt av dine kjøkkenbilder, jeg har akkurat sittet i påsken og laget tegninger til vårt nye drømmekjøkken og det ligner ditt! Takk for titten!

Jes/Vita villa vila sa...

Härliga bilder & det låter onekligen som ni har en ljuvlig påsk! ♥

Kram Jes

Mysiga lantliga ting sa...

Vad mysigt ni ser ut att ha det när ni målar ägg!! Det har vi inte gjort i påsk..

Kram Johanna.

Jes/Vita villa vila sa...

Kikar in & önskar ljuvlig helg! ♥

Kram Jes

tildaochmamma sa...

Hej så mysigt det så ut med påskpyssel och att barnen kan vara med,tack för en roligt sida och mycket inspiration,har just gjort en egen blogg det tar lite tid att få den iordning.
Mvh Theres

tildaochmamma.blogg.se

beas barnslikheter sa...

Härliga bilder! :-)

Maken och jag knackar ägg varje söndag. Sedan har vi avräkning dels vid nyår och dels vid midsommar varje år. Den som "förlorat" flest gånger får bjuda den andra på en heldag med något man vet att den kommer uppskatta väldigt, väldigt mycket! Jag förlorade senaste halvårets knackningar, så då blev det bryggerimuséet och allsvenskfotboll och grillat som stod på menyn. :-D

zxjuanlun sa...

Shop 2010 New Style Vibram five fingers sprint,kso trek and flow shoes on sale.100% Quality Guarantee.Free Shipping ,Up to 65% off.Buy Now!wearing a pair of Vibram fivefingers will make you have a unique experience of walking.Vibram Five Fingers sale,Enjoy your happy shopping here.

zxjuanlun sa...

The official twitter account of vibram.We like to run, bike, climb, hike, workout and sometimes just loungebarefoot. we offer you the best Discount Vibram Five Fingers and Vibram Five Fingers sale shoes here.