onsdag 2 januari 2008

Piffning pågår

Lika mysigt som det är att i början av december hänga upp julstjärnorna, fixa julblommor och ta fram jultextilier, lika härligt är det att plocka bort allt, gärna innan nyår. Nytt år, med en ny fräsch känsla i vårt hem. Vita tulpaner står på soffbordet, inget rött så långt ögat når. Härligt!








Som ni ser är bordet fortfarande omålat. Jag tror faktiskt att det får förbli så. Lampan är en nyhet från ikea. Skålen och Madonnan har jag beställt på http://www.cosas.se/.



Nu är dags för sängen!
Kraam e

22 kommentarer:

Nilla sa...

Härliga bilder! Och bordet är fint i trä också =) Synd att Ikea ligger så långt borta, för den lampan blev jag sugen på!

Ha en bra dag,

Kram Nilla

Anonym sa...

Jätte fint! Jag tycker också att du ska behålla bordet omålat. De fina ljushållarna på väggen gillade jag jätte mycket. Stilrent och effektfullt! Tack för en jätte trevlig blogg!

Anonym sa...

Men åh så duktig du är på att inreda! Du har verkligen känsla för vad som passar i hop och få till en helhet som känns både stilren och inbjudande. Precis vad jag strävar efter.. Var har du köpt ljushållarna på väggen? Bilden du visar nedan är såå underbar också, vill ha, vill ha.. Läser din blogg ofta, men är så dålig på att lämna kommentarer tyvärr. Tack för all inspiration du ger!/Kickan07

Maria sa...

Så vackert, tycker att bordet får vara som det är. Var har ni hittat de underbara väggljusstakarna?

Beas sa...

Superfint och håller med om att bordet gärna kan få vara omålat. Fin kombination av saker. Väldigt personlig.

Här är jag så trööött, men samtidigt inredningssugen. Barnen leker sjörövare och pirater i vardagsrumssofforna (japp, de vita nya...) :-)...men roligt har de och jag får en liten paus. Ska se om jag kan få en liten pysselpaus också om jag mutar dem lite med banankaksfika och nya målarböcker. :-D

Ha en bra eftermiddag!

Kram Bea

Anonym sa...

jag ska börja piffandet imorgon jag :)

Solsjö - Under en vind sa...

Härliga bilder hos dig!!! Här håller det röda på att försvinna, det mesta juliga är borta, men ännu finns lite kuddar, gardiner och filtar kvar tillsammans med stjärnor och stakar! Har mailat dig en inbjudan till min blogg! Må gott, kram!

Ett hus i vitt sa...

Vackert, stilrent och vilsamt för ögat! Du kan det där du ;-). God fortsättning och kram från Anette

-- sa...

Vilka vackra bilder du visar, som vanligt! Jag tycker också bordet är fint omålat. Ha en trevlig kväll! Kram Maria

Elin sa...

tack å tack för era kommentarer..de värmer något enormt! Ljushållarna har jag köpt i en liten butik i vår lilla stad. Namnlösa, men jag kan höra mig för om ni vill?

kram e

Elin sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Maria sa...

Den lampan är såå fin, skulle jag vilja ha till vårt datarum!

Underbar bild!!

Diana sa...

Jag håller med dig. Det är en befriande känsla att städa ut det murriga och ombonade för att ta in lätta, ljusa saker i sitt hem som andas löften om vår och ljusare tidet :) Det är en härlig vägg ni har att vila ögonen på!

Ett hus i vitt sa...

Jag har "utmanat" dig i min blogg! Kram, Anette

Anonym sa...

Du är utmanad i min blogg!

Anonym sa...

Hej. Hittade hit idag via en annan inredningsblogg och gillar verkligen vad jag ser. Jag kommer snart tillbaka igen och hälsar på.

Kramar från Bodil

På Norrgården sa...

Vad fint du har det! Håller helt med om att det är skönt när det blir som vanligt igen. Lampan från IKEA äe riktigt snygg tycker jag, har själv spanat in bordsvarianten! /Ida

Flickan på landet sa...

Smyger in med en utmaning, kolla min blogg :-)

Anonym sa...

Den lampan har jag också fastnat för. Den ser så nätt och fin ut. Jag tycker annars det kan vara svårt med den typen av lampor, antingen är de urfula, svindyra eller så kan man inte rikta ljuset och då faller lite av idén tycker jag. Ett bra köp!

Anonym sa...

Vilka fina bilder! Du har en väldigt inspirerande blogg förresten! Är inne och kikar då och då! Kram och ha en bra dag!

Mvh Marit

SOFIE sa...

Lampan är så fin =) Och fotöljerna jätte mysiga =) Jätte fina bilder, så roligt att få "titta in" =) Puss å kram!

Hem och Lycka sa...

Alldeles, alldeles underbart vackert.. kram!