söndag 27 januari 2008

E som i Ebbe


I lördags firade vi min syster K som har fyllt år i veckan. Mamma hade dagen till ära gjort smaskiga semlor. Eftersom jag kör slanka linjen så var det tur att det var just lördag för då är det ju ok att äta sött, eller hur?! För vem kan motstå dessa? hihi

Lördagskvällen spenderade vi framför tv:n. Kollade med ena ögat på någon halvdålig film. Min koncentration riktades dock snbbt åt annat håll eftersom jag fått en idé...måste varit en väldigt dålig film. hihi Fram med kartong, sax och tejp. Ett E gjordes ganska snabbt. Sen blev det lite värre, men skam den som ger sig. Bokstaven kläddes med randigt tyg från Bruka som jag limmade fast med tyglim. Fick tänka några varv extra, men det gick! Ett helt ok E som numera såklart pryder Ebbes rum.

Ännu ett snabbt inlägg. :-)
Vi ses!
kram e

13 kommentarer:

Smått och gott hos Lina sa...

Vilken kul idé! Snyggt!

Kram Lina

Mimmi sa...

Å så gott! *kurr kurr*
Häftig idé, den kan man göra mycket av...
Kram

Himmelbit sa...

Mmm, tur att jag har långt till dina semlor *snålvattnet rinner*..

Jättefint E! Tänk vad bra för kreativiteten att se dåliga filmer ;-).

Ha en toppenkväll!
Kram

Ulli sa...

Vilken kul idé! Blev jättesnyggt!

Ha det så bra!
Ulli

vacker i brunt sa...

Jätte fint!!! Det är så snyggt med bokstäver...letar efter några fina....men man kan ju göra dem själv ser jag!!! Smaskiga semlor!!!

Jes/Vita villa vila sa...

Ååå vilket snyggt E!!! Vilken kul idé :)

Kram /jes

Under en vind sa...

Vilken toppenidé!!! Jag älskar bokstäver och ord i inredningen! Ha en ny bra vecka! Kram!

Inredningstokig själ sa...

Sådana bakelser borde man inte visa, speciellt inte för nån som är höggravid och har tillräckligt att bära på från förut *fniss*

Inredningsgalen sa...

Finns inget bättre än att sitta i soffan med samon och pyssla medans en dålig film går på tvn, då är jag lycklig! Tyvärr har vi haft större projekt på gång här hemma, trappa och väggar att måla, inte lika kul. Men snart anländer garnet som jag beställt och då skall jag slå mig tillro i soffan och göra ett försök till en halsduk!
Superfina inlägg, som vanligt!

etthusivitt sa...

Härlig och kreativ idé! Jättesnyggt blev det också! Kram, Anette

Vit stjärna sa...

Skoj idé å fint blev dEt!
Alldeles för länge sen jag var hit å hälsa på, massa fint har du visat upp! Hoppas det är ok att jag länkar så jag kommer ihåg att komma hit oftare!? ;o)
Kram Anna

Hwita villan sa...

Härlig blogg och smaskiga semlor - mums! Din sons växasäng var ju jättefin. Hoppas jag hittar en lika fin när det är dags för min son att byta upp sig.

Hoppas det är okej att jag länkar till dig!

Patricia sa...

Nej så snyggt, och smart! Måste kopieras.. :)