torsdag 15 november 2007

Det perfekta skåpet.

Som jag letar efter det perfekta skåpet. Vill så gärna ha ett gammalt läkarskåp men har inte hittat något sånt skåp, än. Tills jag ramlar över det, för så brukar det vara för mig, så har jag fixat till ett av alla skrymslen i vårt hus. Det får duga åt porslinet som låg nerpackat i källaren. Det känns så skönt att ha tömt de lådorna. Trodde aldrig att de skulle stå packade så länge.

Det är så mysigt med gamla hus för det finns massor med vrår här och där, perfekt för att stuva undan saker man inte använder alltför ofta. På bilden nedan syns gången mellan matrummet och vardagsrummet. Det är där porslinet har hittat sin plats.

Nu ska jag väcka sonen.
Kram e

6 kommentarer:

Nilla sa...

Kan du inte visa en bild som inte är så fin så jag inte flyttar in hos dig? =D Smegen är ju överfull vid det här laget *fniss*

Underbart! Och det rätta skåpet dyker upp när du minst anar det!

Ha det bra!

Kram Nilla

Knyttis sa...

Alltid skönt att få packat upp flyttlådor! Fint du gjort i skåpet!

annkierix sa...

Vilken härlig blogg du har,,superfina bilder..hit kommer jag att återkomma det lovar jag.
har själv ett litet krypin, du får gärna kika in om du har tid och lust

Kathys Home sa...

Vad roligt att hitta till din sida, jättekul att titta runt. Å skåpet blev jättefint..Ha det gott jag kommer tillbaka..//kat.

Anonym sa...

Hej E
Vilket fint och härligt hem!!! Vad duktig du är!!!
Jag undrar lite bara.... vi är på g och ska måla spegeldörrarna i vårat hus, och då undrar jag vad ni har för färg på era? Matt? Vit? 0502Y?
Vore jättetacksam för svar!!!

/ Malin

Elin sa...

hej Malin! tack för dina snälla ord! Vi målar med vanlig obruten snickerifärg. Faktiskt ingen koll på NCS.nr på den. Var jag till någon hjälp?

kram e