onsdag 10 februari 2010

Dopet


Hej!
Här duggar det inte direkt tätt mellan inläggen, men det har det ju för sig aldrig gjort. Funderar på hur jag ska göra med bloggen, om jag ska ha den kvar eller ej. Hur gör ni för att hinna med att blogga? Några tips? De tas tacksamt emot!
Visar några av de få bilder jag hann ta under dopförberedelserna. Jag hade gjort ettiketter med namn och "släktband" till Frede, som jag sedan fäste på glasen.
Nep, nu vaknar Frede!
kram e

13 kommentarer:

Ett hus i vitt sa...

Åh vad vacker bild du har tagit på Frede! Och mysigt med glasen... Men det är ju inte så konstigt att du inte hinner blogga med två småttingar. Det blir mer tid sedan, när rutiner sitter och de blir större så de kan sysselsätta sig själv en stund :-). Eller tja vad vet jag egentligen jag bloggar ju på "jobbet"...;-). Kram, Anette

Filippas vita sa...

Jag har också funderat kring de banorna, och jag har inga barn! Jag bloggar när jag känner för det Det får inte bli någon press, men ibland känns det faktiskt så. Jag kommer att blogga så länge jag tycker att det ger mig något tillbaka. När det inte gör det så slutar jag. Hoppas du väljer att fortsätta!

Smått och gott hos Lina sa...

Hej!

Så vackra bilder från bröllopet! Och fina kort från dopförberedelserna.

Ja det där med att hinna blogga är ett problem för mig också. Jag känner att jag inte har något vettigt att skriva om, inga bilder att visa och då blir det halvtråkiga inlägg. Men det blir nog bättre nu när det blir ljusare och lättare att fotografera.

Du har alltid så vackra bilder och även om du inte hinner blogga så ofta så hoppas jag du fortsätter. Det är ju det som är så bra med bloglovin, man missar inte något inlägg :-)

Kram Lina

Hem och Lycka sa...

Underbar bild på minstingen! Ja, det där med att blogga eller inte är inte lätt.. Jag har numera mindre tid för bloggen även om jag inte har barn så går mycket tid till Ellis. Men hoppas du fortsätter, man sätter ju ramarna själv!

kram Mia

mali-mo sa...

Gratulerer med vel overstått dåp, og med bryllupsdag! Vi hadde også bryllupsdag nå i januar...4 år!

Må bare si at jeg virkelig håper du fortsetter å blogge, din blogg er en av mine personlig efavoritter...uansett hvor lenge det går mellom hvert innlegg!

Det er en stund mellom innleggene her også. Tid og overskudd...jeg blogger når jeg har tid og lyst. Ganske enkelt ;)

My shabby chic house sa...

Hej!

Första gången jag hittar hit och jag har redan lyckats hitta en massa fint:o)

Tänkte höra om du orkar berätta för mig var den fina svarta taklampan kommer ifrån som man ser i inlägget om Ebbes rum..? Skulle bli jätteglad för den var tokfin. Eller är det någon lampa du målat om själv måntro? (påminner lite om en gammal grislampa)

Och vilket underbart litet barnkök han fått!

Kramar
Mia

Nettan sa...

Kikat in här som snabbast! Så mycket fint, kommer tillbaks för en närmare titt! Såå vackra bildr från bröllopet!
Kram Nettan

Sussi sa...

Så fint det var med namn och band runt glasen. Hoppas dopet var fint.

Grodmamman sa...

Vacker bild på Frede!
Fint det var med namnlapparna på glasen och smart också!:)
Jag har ju stora barn, man periodvis har jag också svårt för att hinna med bloggen. Man skriver när man hinner och har lust. Ofta sitter jag en stund på kvällen när barnen somnat.
Kram

Jenny sa...

Finfin bebis och bra kalasidé!

Jag hoppas du inte lägger ner. Tiden finns inte här heller men den kanske kommer åter iom att bebisarna växer och blir större? :)

Jes/Vita villa vila sa...

Hej vännen,

Å si söta bilder och vad fint du gjort med allas namn! Mysigt med dop!

Å vad jag vill att du ska fortsätta med bloggen - ta det i den takt och med den tid DU har så blir det bra!

Kram kram Jes ♥

Piah sa...

Det som jag tycker tar tid är det här med att hinna ta foto.När det flyter så tar jag en hel radda och 'sparar' på.Skriver när 8-åriga sonen leker med kompisar eller sover.familjen först!!!Skriv när DU känner för det!!!Hoppas DU vill fortsätta... kram *piah*

Anonym sa...

du vet,jag kollar runt och blir glad när jag ser ett nytt inlägg,spelar ingen roll att det är långt ibland mellan inläggen. jag bloggar ju inte själv men skriver gammal hederlig dagbok,ngra rader bara, för minnets skull,när det hänt nåt särskilt.Attblogga verkar ju vara den ultimata formen,att följa små vardagshändelser i ord och bild.Fortsätt att dela med dig,när du känner för det. Moderskeppet.