måndag 18 maj 2009

Anti-skrynk?


:

:

.
Hej vänner!
.
Vilket härligt väder vi hade i helgen. Hela familjen spenderade helgen i trädgården där pallkragarna äntligen fylldes med jord, fröer och örter. Ebbe hjälpte så klart till, han tyckte det var väldigt spännande att så och plantera. Goa Ebbe nattade fröerna - sov gott, när vi gömde dem i jorden.
.
Känner att hemmet (inomhus) inte får så mycket tid när solen skiner. Detta gör att bäckebölja-lakan (från åhléns) älskas här hemma, de SKA ju vara skrynkliga. Samma skrynkel-känsla har Ebbes så fina shorts från Ej sikke Lej. Det är svårt att hitta fina pojkkläder men dessa gillar jag skarpt.
.
Nu väntar sängen!
:
kram e

torsdag 14 maj 2009

födelsedagspresent

.
Hej vänner!
.
Tänkte att jag skulle visa en av mina fina födelsedagspresenter som jag fick av min familj när jag fyllde år...i mars. Lovade ju att jag skulle visa presenter, trodde bara inte att det skulle dröja så länge. Det är ialla fall brödrosten som är presenten på bilden. Känner mig lite knepig som önskar mig en brödrost i födelsedagspresent men den är ju så fin och mackorna blir jättegoda. Speciellt om man använder toastgallret vi köpte till. Mmmm, rekommenderas!
.
kram e


onsdag 6 maj 2009

livstecken x 2


Hej vänner!
.
Nu äntligen hoppas jag att bloggtorkan ska vara över, för den här gången ialla fall. Tack igen för alla grattis och söta kommentarer.
det till....:
T och jag blev ialla fall ordentligt överraskade när vi dagarna efter vårt bröllop insåg att vi ska bli föräldrar igen. Vi hann njuta av de glada nyheterna i några dagar sen började jag att må riktigt illa. Så här i efterhand kanske man kan skratta åt det...men fy, så illa jag har mått. Som ett exorsistliknande tillstånd, ska Tilde Fröling i en artikel i Mama liknat illamåendet vid. Jag kan inte annat än att hålla med.
:
Så, nog med gnäll. Vi har varit på ultraljud och allt ser bra ut och i dagarna är halva graviditeten gjord. Det går snabbt när man mår bra igen!
:
massor med kramar e