måndag 18 maj 2009

Anti-skrynk?


:

:

.
Hej vänner!
.
Vilket härligt väder vi hade i helgen. Hela familjen spenderade helgen i trädgården där pallkragarna äntligen fylldes med jord, fröer och örter. Ebbe hjälpte så klart till, han tyckte det var väldigt spännande att så och plantera. Goa Ebbe nattade fröerna - sov gott, när vi gömde dem i jorden.
.
Känner att hemmet (inomhus) inte får så mycket tid när solen skiner. Detta gör att bäckebölja-lakan (från åhléns) älskas här hemma, de SKA ju vara skrynkliga. Samma skrynkel-känsla har Ebbes så fina shorts från Ej sikke Lej. Det är svårt att hitta fina pojkkläder men dessa gillar jag skarpt.
.
Nu väntar sängen!
:
kram e

4 kommentarer:

Smått och gott hos Lina sa...

Hej!

Ja det är ju perfekt med sådant som ska vara skrynkligt.
Jag är inte så förtjust i att stryka. Men kanske det blir ändring på det nu, beställde nämligen ett överdrag till strykbrädan från www.etthusivitt.se. Men det hjälper ju inte när solen skiner och man vill vara ute :-)

Så fin pelargon också!

Kram Lina

Johanna sa...

Ja,stryka hör ju inte till favvisarna just nu.

Love ESL s kläder! längtar till rean :-)

mali-mo sa...

Gratulerer med overstått bryllup! Å du, så nydelig vakker du var! Kjempeflott kjole, den minnet meg litt om min egen brudekjole i fasongen. Og det mørke beltet var jo prikken over i'en da! Lekkert!!!!

Så koselig å lese at du er på beina igjen..huff, jeg vet nemlig hvordan du har hatt det ;) 14 september venter vi en liten jente, og GJETT om jeg har vært kvalm :) Og idet kvalmen la seg startet bekkenløsningen, hehe. Men du, gratulerer så masse med magen!!! Har vi termin noenlunde samtidig kanskje?

Ønsker deg en flott helg!

Alba Linea sa...

love your blog and like to visit you! everything is sooooo nice! ;0)