onsdag 18 november 2009

var ska skåpet stå?

:
Hej vänner!
:
Här kommer ytterligare ett bildbevis på ommöbleringen som (ständigt) sker här hemma. Ni vet ommöblering, ialla fall om man har begränsat med utrymme, sätter ju igång en slags kedjereaktion. Flyttas bordet till köket - då flyttas soffan till vardagsrummet - och då flyttas bordet som stod där soffan stod till andra sidan av matrummet....
.
Jag verkligen gillar att möblera om, det är liksom billigast så, "nytt" rum -gratis....men kanske blir det så att möbleln som blir kvar när omflyttningen är klar ehm, inte passar så bra på typ sovrummet. Men det är smällar man får ta, det blev ju ialla fall fint i matrummet...
:
Nu ska Ebbe och jag dansa till Michael Jackson. Det HÄR är favvisen, tydigen sjunger han "spidit". Ialla fall om man frågar min goa Ebbe.
:
kram e

9 kommentarer:

Erika sa...

Vad gulligt! Här hemma är MJ också en stor favorit hos båda barnen. Tvååringen flaxar med armarna och varvar bä, bä vita lamm med piller, piller ( Thriller) sååå sött. Sonen kopierar varje danssteg och mimar till smooth criminal. Härligt att se :-)

Hoppas ni får en mysig dansstund :-)

Kram

Erika

Jes/Vita villa vila sa...

Hej vännen,

Vad mysigt att dansa :)

Härligt att möblera om - det är som du säger ett enkelt sätt att förändra. Var på tok för länge sedan jag gjorde det här hemma... Hm. Kanske skulle ta och flytta runt lite här snart igen :) Tack för inspirationen!!

Kram Jes ♥

Passelig dose sa...

Hei
Snublet inn i bloggen din, og har nå sett meg om... så fint du har det! Jeg vil gjerne følge med på hva du foretar deg, så jeg legger deg til i blogrollen min :-)

Tulipa sa...

Hej!
Att ändra om sätter verkligen nytt ljus på saker och möbler!

Brukar kika in här ibland...gillar bloggen mycket!

Trevlig advent!/ Mariette

mali-mo sa...

Håper dere har en flott førjulstid ;)

Anonym sa...

l?se hele blog, pretty good

Vita drömmar och choklad sa...

Hej!
Fin blogg och riktigt mysigt hem. Hit kommer jag igen :)
Kram camilla

zippojanice sa...

mE LIIIIKE DIN blogg! :)

Vitt för själen sa...

Hahaha..här hemma sjunger dotra också "spidit" haha..hennes favvolåt.
Må så gott/Sophia