tisdag 8 september 2009

En vit Sebra i vårt hus!

:

:
Hej!
:
Oj, vad dåligt det går med att uppdatera bloggen! Här hemma händer det massor som vanligt. Handlar det inte om inredningsprojekt så handlar det om dränering, feberkramper, foglossning och förvärkar. Fullt upp helt enkelt.
:
Mitt i allt kaos har vi iaf äntligen fått hem en vit sebrasäng åt busbebisen i magen. Sängen beställdes från Syster Lycklig och jag kan bara ge systrarna mitt allra bäste omdöme när det gäller service. Planen var att sängen skulle levereras till deras butik och T skulle ta bilen till jobbet i Stockholm för att kunna hämta upp den. Dock strulade budfirman massor och sängen försvann liksom i några timmar! Efter mycket om och men och många telefonsamtal, slutar ialla fall det hela med att systrarnas otroligt snälla pappa leverarar sängen till T:s jobb vid Medborgarplatsen. Han till och med lyfter över sängen i vår bil. Kl. 19.30... en fredagkväll!
:
Helt galet vilka snälla och omtänksamma människor det finns!
:
Nu måste jag skynda mig till dagis!
:
kram e

8 kommentarer:

Stämningsfullt / En bit av oss sa...

Grattis till Sebran :)
Bra service gillar vi!

Jordgubbar med mjölk sa...

Oooh så mysigt! Tänk vad nära du är nu! Det är ju så fantastiskt när man får se det lilla knytet för första gången, just den biten kan jag göra om och om igen, men foglossning och illamående kan jag vara utan!

Hoppas förlossningen går bra och ett stort lycka till! Du måste hålla oss uppdaterade nu när jag flyttat ur ert hus (SMEGen) och bor hemma i vår istället!

Kram Miriam

Ett hus i vitt sa...

Åhh vad kul med en Sebra! Längtar tills vi kan köpa en till V här också. Det är verkligen världens finaste barnsäng :-). Lycka till med allt med förlossning och nya bebisen, vilken härlig tid ni har framför er! Kram, Anette

Jenny sa...

Vi får se vem som släpper först … ;)
Sängen är iaf väldigt fin och vilken service från butiken! Wow!

Hem och Lycka sa...

Å vilken kanonservice! Nu är det spännande, inte långt kvar!

kram Mia

Villa Björkebo sa...

Den är verkligen super fin! Ska se till att fixa lakana.
Kram Linda

MARIE -Inredningsdrömmar sa...

Åh sängen är ju sååå fin och vilken service, underbart. Så skönt att det inte är långt kvar på graviditeten. Lycka till!
Kram Marie

Tess sa...

Jättefint verkligen!
/ therese