tisdag 23 juni 2009

Cowboys från Storbritannien?

Hej vänner!
:
Jag har gått och totalt kärat ner mig i cath kidstons cowboytryck. Är det inte helt underbart?! Jag har letat hos alla stora tapetåterförsäljare och tapeten går inte att få tag på i Sverige är svaret jag fått. Det blev bara att bita i det sura äppet och beställa med DYR frakt från web siten istället. Självklart beställdes även några cowboy-grejer till bebisen i magen.
Så klart visar jag er reslutatet när E:s nya rum är omtapetserat.
:
OM det är någon som har några peppande ord att säga om dränering tar jag mer än gärna del av dem. Det är nämligen vad som väntar oss under sommaren....
:
kram e

5 kommentarer:

milla-andante sa...

Häftigt mönster! Inte lika häftigt med dränering, har jag hört... men viktigt och bra! (har jag också hört)
Kram från en som hör mycket

Villa Hemmet sa...

Tjenahej

Åååh, det printet är så fint. Blir härligt. Ibland är det värt dyr frakt :)

Tänk vad skönt när ni är klara med dräneringen *peppar*

kram

Erika sa...

Åh jag har varit kär i de tapeterna sen jag såg dem. De är så fina. Lyllos din son :-9 Här hemma blev det turkos/blå tapeter från Sandbergs.

Kram

rosenskära sa...

Cowboysarna är ett av de bästa trycken hon gjort! Du kommer aldrig att ångra dig!
Inte när det gäller husdräneringen heller, visst är det trist att lägga en massa pengar på nåt som inte syns, men det måste ju ändå göras förr eller senare och det är ALLTID bäst att ta tag i surdegarna direkt!

Lena

Ett hus i vitt sa...

Åh jättefint o charmigt mönster! Påminner jättemycket om en tröja jag hade som liten :-). Trist med dyr frakt, men när det är nåt man verkligen vill ha så är det värt pengarna. Sen blir du ju garanterat ensam om att ha det... SYND att det ska vara så svindyrt att köpa från dem, annars hade jag gladeligen tagit in dem... Ha en fin sommar! Kram, Anette