söndag 30 september 2007

Bytt är bytt...

Jag har underbara vänner! Många är precis som jag väldigt intresserade av inredning. Innan vi flyttade till vårt härliga sekelskifteshus bodde vi i en funkislägenhet i Stockholm. Den var också härlig men den inreddes med andra möbler och detaljer som jag inte tycker passar i vårt nya boende. Min kompis J har dock en underbart litet vitt funkishus. Hon får alla de saker som inte passar hemma hos oss längre. Det är liksom en win-win-situation! :-) Vi slipper ha fullt i källaren och hon får fina funkissaker som hon gillar. Men som tack för grejerna så fick jag detta jättefina bord som nu står mot väggen i vårt matrum. Gillar det jättemycket! Tycker ni att det ska målas, eller ska det behållas som det är?

kram e14 kommentarer:

Terese sa...

å har du fyndat? jag skulle vilja ha ett slagbord i köket

Terese sa...

M�las! vitt eller svart!

Lotta sa...

Bordet skulle bli jättefint som vitt. Men det beror ju förstås på hur omgivningen ser ut. Står det där du har andra vita möbler så självklart ska du måla det! :-)

Ha en härlig måndag!
Lotta

Nilla sa...

Så bra när man kan idka byteshandel :-)

Bordet är så sött, vad har ni för anda färger på möblerna i samma rum? Lite fräckt med svart, men vitt är alltid ett säkert kort, men det är ju också fint som det är.

Visst hjälpte jag dig massor? ;-)

Hoppas ni får en härlig vecka!

Kram Nilla

majsan45 sa...

Jag tycker att det va snyggt som det var.Men känn efter ett tag innan du målar så du vet vad du vill riktigt..Man ska ju typ bo in sig först..Ha det /Majsan

Mia sa...

Jag hade målat det vitt..

skimmer i klarglas sa...

Hallojsan Elin!!
..jag hade målat!!!
Kram Jessica

Vit stjärna sa...

Kul å hitta till en för mig ny blogg, jättefint har du det!
Jag skulle måla bordet vitt! =)

Kram Anna

Broarne sa...

Hej ny här. Så trevligt det var hos dig.
Annmarie

min vita värld sa...

Hej!
Hitta precis din blogg, va fint ni har det!
Jag länkar gärna till dig, är det ok?
Jag skulle måla bordet vitt men jag tycker allt ska vara vitt...lite tråkig kanske hihi
Pernilla

www.beasbarnslikheter.blogspot.com sa...

Vilket mysigt bord du fick, och bra "betalning" fick ju både hon och du för det. :-) Jag skulle måla det vitt, även fast jag tycker om nyansen ganska bra.

Anonym sa...

hej

Det är så fint m sådana små bord som man kan göra små stilleben på. Jag hade målat det antiktvitt el shabby svart (matt färg).Tack för en trevlig blogg./Jeanette

"lilla slottet" sa...

Tack för titten på din blogg

Fröken Fräken ifrån Fryken.. sa...

Jag hade INTE målat det - kan vara friskt & fräscht med ett omålat vackert gammalt slagbord bland allt det vita, speciellt när väggen är vit.

Tack för trevlig & inspirerande blogg!!

/mvh frida