söndag 19 oktober 2008

äppel päppel


.
Hej vänner!
.
Idag har jag och E spenderat en mysig förmiddag tillsammans med våra vänner, J, K och M. Ni kanske kommer ihåg J:s underbara lilla funkishus som jag har visat tidigare i bloggen? Lilla K rabblade ramsan "äppel päppel piron paron"... många gånger från barnsitsen på pakethållaren. Jag blev nog lite inspirerad för idag visar jag mitt senaste köp till hemmet. Underbara äpplen i betong. De får stå i den nya hörnan i som skapades när den tunga chiffonjen (arvegods) helt kallt skickades ner i källaren för time out. Återstår att se om den får komma tillbaka upp i värmen...
.
Ramarna gapar tomma. Funderar på vilka bilder som ska pryda väggen. Kanske några bröllopsbilder?
.
Hoppas ni alla får en härlig höstvecka!
.
kram e

torsdag 9 oktober 2008

Stora planer...






.
Hej vänner!
.
Ledsen att det blir så långt mellan inläggen men jag och min T har haft fullt upp. Klänning, blommor, inbjudningar och budget...förstår ni vad som planeras? Japp, efter 10 år tillsammans har T friat. Det blir ett vinterbröllop och vi har inte mycket tid att spela på. Många beslut som ska fattas men det går framåt. Vi ska kolla ringar i helgen. Någon som har tips på fina ringar? Jag är jättetacksam i så fall.
.
Visar några bilder från E:s lekrum. Har ju utlovat fler bilder från rummet och de här får fungera tills jag hinner snickra och måla klart... Servisen hade jag och lekte med när jag var barn. Den står fortfarande högt upp på ett skåp, tas bara ner när E, dockorna och jag ska finfika. Skåpet fyndades på blocket och har målats många vändor.
.
Hoppas ni får en fin vecka!
.
kram e